petak, 27. ožujka 2009.

Željeznica u vrtu

ImageUbrajate li se i vi u one kreativne duše koje se ne zadovoljavaju samo ukrašavanjem svoga vrta, sadnjom ukrasnog drveća, grmova i cvijeća, već u njega žele uvesti i nešto novo, jedinstveno, dosjetljivo i zanimljivo? Već smo mnogo puta vidjeli vrtove ukrašene patuljcima ili nekim drugim bićima iz snova, jedinstvenim fontanama, vodoskocima, zanimljivim komadima stijena i drveta. Jeste li ikada pomislili u vrtu napraviti svoju osobnu minijaturnu željeznicu? Koliko ste se puta kao dijete imali prilike poigrati jednom takvom igračkom? Možda vam se želja da dobijete željeznicu s pravim vagonima i lokomotivom nikada nije ispunila.

Image Jeste li sada kao odrasli ljudi prestari za takvo nešto ili vam je ponekad dijete izgovor da mu kupite takvu igračku i da zajedno s njim uživate u čarima ove zanimljive igre? Zapamtite samo jedno, dokle god je čovjek sposoban prepustiti se čarima igre i stvaralaštva, njegov duh napreduje i ne stari. Prema tome, ako u vašem životu postoje neispunjene želje ili snovi vezani uz nešto što niste mogli ostvariti u svom djetinjstvu, učinite to sada. Jedna od takovih mogućnosti je i gradnja prave male željeznice u vašem vrtu. Pogledajte, tko ne bi uživao u njoj! Prava mala lokomotiva i vagoni, minijaturni mostovi i tuneli, kuće i željeznička postaja pa čak i minijaturni ljudi. Zaista pravi užitak i za velike i male. Vrlo kreativno, konstruktivno i zanimljivo.

ImageImage

ImageImage


1 komentar:

  1. Poštovani!

    Molimo vas da uklonite ili prepravite članke preuzete s portala Moj Cvijet budući da su zaštićeni autorskim pravima. U slučaju prepravke možete ili nešto napisati svojim riječima i staviti druge fotografije ili možete ostaviti manji dio teksta te link na izvornik.

    OdgovoriIzbriši